Ilyen volt 2012, ilyen lesz 2013

2012 sok mindenben nem olyan volt, mint egy éve terveztem. Kevéssé tudtam megújulni, inkább 2011 év végi „pihenése” húzódott tovább, szinte az egész évre. Erőteljesebb beindulásom nagyjából augusztustól volt. Viszont azóta nagyon jó alapok jöttek létre amire 2013-ban fogok tudni építkezni és alakultak ki terveim is, amiket nagyon megszeretnék valósítani. A második félév az önfejlesztésről, a tanulásról szólt számomra és ezt a vonalat is szeretném továbbvinni idén is.

2012-ben elkezdtem az Alternatív Mozgás és Masszázs terapeuta képzést, a két alap modulból sikeresen le is vizsgáztam. Ezt idén mindenképpen befejezem. Ehhez kapcsolódóan még az első félévben szeretnék részt venni masszázstanfolyamokon és beszerezni egy masszázságyat, már csak magamnak is 🙂 .

Nagyon jó volt Andrey által tartott tábor, ha idén is jön, biztosan elmegyek újra. Addig is a saját gyakorlások mellett a közös gyakorlások aktívabb látogatása is célom 😉

Az önfejlesztés jegyében folytatom az erősítéseket is a Fegyencedzés alapjain némi kettlebellel kiegészítve.

Nagy kihívás volt, hogy végre elkezdtem futni, a rendszerességgel még vannak gondjaim, de célokat már állítottam fel, több versenyen is szeretnék idén részt venni. Az erősítés mellett muszáj nyújtani is, így némi itthoni jóga is került az edzéstervemben.

A weboldal készítésnek és online marketingnek nagyobb szerepet szánok idén, ezekben is aktívan fejlesztem magam. Emellett elkezdtem programozást is tanulni, egyelőre tetszik. Ezekben nagy segítségemre lesz az új gépem, már nem leszek annyira helyhez kötve.

Az év végén újra aktívabban kezdtem angolt tanulni, emellett idén a németet (még mindig nem szeretem) is elkezdem.

Nagyon inspiráló volt számomra a franciaországi kirándulás. Van még pár tervem, ami egyelőre a periférián létezik, ezek még alakulnak és biztos lesznek év közben is kihívások, melyeknek meg kell felelnem. Elnézve idén sem fogok unatkozni, de nem is baj 🙂 .