Futás

Hangoztattam, hogy az utóbbi időben elkezdtem futni is a Fegyencedzés mellett, bár hangsúlyosan nem szeretek futni, így ez nekem mindig nagy kihívás.

Szerencsére vannak akik szívükön viselik fejlődésemet 🙂 , így Tündi benevezett október 7-ére egy 7 km-es versenyre. Innen már nincs visszaút, fel kell rá készülnöm rendesen. Elkezdtem nézegetni a különböző edzés terveket, ez alapján lassan össze is áll a sajátom. Nem lesz egyszerű a felkészülés, de nem is lehetetlen, csak kitartás kérdése 🙂 .

Tegnap nézegettem futócipőket is, baromi drágák. Tudom, hogy nagyon fontos a jó cipő, hogy ne sérüljünk le, de egyszerűen túl drágának tartom ezeket. Néztem Nike cipőket is, a 10000-re leértékelt nem tűnt jobbnak (sőt rosszabbnak tűnt), mint a Dechatlonos 8000-es. Igazából egy Nike futó cipő tetszett (28000), de nem hiszem, hogy ilyenem lesz mostanában.

Edzésekhez használtam már eddig is a Nike+ futó app-ot, sajnos az utolsó frissítés óta nem tud szinkronizálni a weboldalukkal, folyton kilép, ha elkezdi, így el is veszett az utolsó futásom adata 🙁 (megpróbálkoztam a kilépés-belépés kombinációval). Igazából jobbat egyelőre nem találtam, de lehet, hogy váltok a runtastic appjára.

Szóval októberben verseny, hajrá én. Lehet csatlakozni, ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez hozzá 🙂 .