Futás – felkészülés

Eléggé el vagyok maradva a versenyre való felkészüléssel. Nagyon szépen megterveztem, a heti 5 futónapot (az erősítések mellé), ezzel szemben júliusban összesen 2 napot futottam és egyik sem volt túl hosszú. Ma (is) néztem a Decathlonban futócipőket, igazából volt kettő, ami még tetszett is. Holnap a SporFactoryba megyek és megnézem, hogy mennyi dreher kupakot lehet beváltani egy vásárlásra, mert ez sehol nincs leírva 🙁 .

A Decathlonban kipróbáltam a felkarra tehető telefontartót is, a rövid próba alatt sem jött be. Nekem kényelmetlen. Ha nem húzom meg eléggé leesik, ha meghúzom, akkor meg elszorítja a véráramlást a karomban. Egyelőre marad a kézben fogott telefon (azzal mérem az időt és a távolságot).

Mivel nehezen veszem rá magam a futásra, ezért egyéb kardió gyakorlatokat is befogok iktatni az edzésembe (most az erősítés is szünetel egy picit, mert fáj a vállam, már lassan egy hónapja). Az Insanity 60 napos programra gondoltam, még nem tudom, hogy hol és mikor fogom tudni csinálni, itthon nem lehet, mert az egész emelet beleremeg, ha elkezdek ugrálni 🙂 . Alternatív megoldásként a központ jött szóba, ott van projektor is, így a gyakorlatokat is tudom nézni közben (a Városliget e miatt esik ki, ott nem tudom min követni a gyakorlatokat).

Szóval nem túl fényes a felkészülésem, érdekes lesz ez. Azt hittem jobban fog motiválni a verseny, de sajnos, ez még nem elég ahhoz, hogy rendszeresen fussak 🙁 .