Szombat esti teázás

Szombat este megtartottuk az évzáró teázást Szigethalmon. Sajnos a csoportokból igen kevesen voltak jelen, összesen ketten jöttek el (abból az egyik a házigazda volt), pedig elég sokan szigethalmiak. Ez különösen azért érintett rosszul, mert 2 órát autóztam, mire sikerült odaérnem.

Pont szombaton eset le az a nagy mennyiségű hó, ami a karácsonyi bevásárlási lázzal együtt gyakorlatilag megbénította a várost. Vagy nem tudnak vezetni az emberek (valószínű), vagy a többségnek még nyári gumija volt (ez is nagyon valószínű), de 10-20 km/h sebességgel lehetett haladni. Ha nem volt senki előttünk simán tudtam 50-60 km/h-val menni, visszafelé 45 perc volt így az út.

Persze megértem, hogy sokan még nyári gumit használnak, én is elgondolkoztam, hogy ezt a telet megúszom téli gumi vásárlása nélkül, de nagybátyám rábeszélt és pénteken el is jutottam kereket cseréltetni.

Maga a teázás jó volt, végre nem én tartottam, csak instrukciókat adtam hozzá. Sajnos a puer teám elöregedett a nem megfelelő tárolás miatt, így az igazi élvezet elmaradt, de a tejes oolong igazán finom volt.

Tervezem, hogy egyszer elviszem a csoportokat Évához teázni, ne csak engem lássanak teaszertartást végezni és Évának igazán finom különleges teái vannak, melyekhez a megfelelő készleteket is tudja biztosítani.