Érdekes nap volt tegnap

Egész nap fel voltam dobódva, örömködtem, hogy milyen jól mennek a dolgaim. Még Szigethalomra is lementem edzést tartani, egész jó volt. Este mentem Muciért a főiskolára, majd jöttünk haza és mikor parkoló helyet kerestünk belénk szálltak hátulról. Na bumm. Szó szerint. A sofőr lány sem volt teljesen képben, úgy tűnt egyszerű ügy, megírjuk a papírokat.

Ekkor érkezett meg az autó tulaja meg egy haverja és nagy hangon elkezdték magyarázni, hogy már az is hiba volt, hogy az irányjelzőt kitettem. A végén rendőrség szemrevételezte a dolgot. Fél tízkor történt a csatt (örültem, hogy korán hazaérünk), tizenegyig álltunk az utcán az esőben.

Ma jobban megnéztem a kocsit, kívülről csak a bal hátsó lámpa látszik töröttnek, meg a lökhárító és a bal hátsó elem egy kicsit nyomódott. Be nézve a lökhárító mögé, úgy tűnik sérült a fenék lemez is, a kormány el fordult 90 fokot, mozog a vezetőülés és mikor mentünk a biztosítóhoz az egész kocsi hintázott. A stabil úttartás a múlté. (persze későn értünk oda).

Holnap újra megyünk, remélem meg lesz a szemle is, hogy lehessen javítani minél előbb. Aztán remélem gyorsan megszületik a határozat is, hogy a javítási költségeket kifizesse a biztosító.