Végre vettem egy monitort

Egyrészt ez tényleg nagy élmény (maga a vásárlás is az volt, meg a használata is az már 🙂 ), másrészt ma rám szóltak, hogy igen régen írtam már ide, ezért legyek szíves aktivizálni magam.

Az egész kezdődött, hogy az Auchan újságban megláttam egy monitort, egész jó specifikációval ajánlottak jó áron, ráadásul 0%-os hitelre (kezelési költség nélkül, stb.). Mary persze nem hitte, hogy ilyen hitel létezik, de mondtam, hogy nagybátyám is így vette legutóbb a TV-jét, a multi megengedheti, mert a haszonba bele van kalkulálva. (Most eltekintek attól, hogy mennyire megbízható az Auchan műszaki cikkek terén, ha az ember utána olvas a neten, hogy milyen típust szeretne venni, akkor, már csak az ár a döntő, előző gépem is onnan volt, igaz 4 év után alaplap hibás lett.) Kiegészítő információ: az akciós újság 6-tól érvényes. Ma, 7-én, elmentünk a soroksári Auchanba. Olyan típus nem volt, sőt a kiállított darabokból igen sok nem volt raktáron (mások is venni akartak és talán a negyedik választásukra mondta az eladó, hogy van). A hitel nem ingyen van, van kezelési költség, és nem 0% a THM. Ennyit az újság megbízhatóságáról.

Mivel már felcsigáztam magam és kinéztem még pár monitort, ami jónak tűnt, átmentünk a mamutba az Edigitalba. A kiállított darabokból megtetszett egy Samsung, kiderült, hogy az az egy darab van ami ki van állíva, egyik üzletükbe sincs raktáron. Így vettem egy LG 22″-os Wilde screen monitort. Hatalmas. A kép szép, pixel hibát nem találtam eddig, remélem nem is fogok.

Érdekes vásárlás volt ez.