MLM másképp

Miért nem működik sok embernek az MLM rendszer?

Pár hónapja elég sok ismerősöm lépett különböző MLM rendszerekbe. Engem is megkerestek és voltam jó pár bemutatón is (be is léptem háromba a termékek miatt).

Mindenhol arra buzdítanak, hogy léptess be minél több embert, mint forgalmazót és ebből neked nagy pénzed lesz. Ez igaz, ha olyan embert tudsz beléptetni aki nagyon jól tud eladni. Ugyanis ez kereskedelem. Itt is a vevők, a végfelhasználók teszik be a pénzt a rendszerbe amit utána szét lehet dobni.

Persze ezzel nem lehet sok embert meg fogni, mert nem érzik úgy, hogy el tudnának adni. Ami így is van. Nem minden ember tud eladni. De szerencsére nem is kell. A lényeg, hogy fogyasszuk a terméket és legyünk meggyőződve arról, hogy tényleg jók, mert csak így tudjuk ajánlani tiszta szívvel ismerőseinknek. Mert az MLM erről szól. Nem eladni és beszervezni kell, hanem a jó termékeket tovább ajánlani. Azokat a termékeket, amiket mi is elégedetten használunk.

Lehet, hogy ezzel a hozzáállással nem lesz két hónap alatt 1 millió forintod, de legalább az ismerőseidet nem fogod elveszíteni. És ez fontosabb. Szerintem.