Bogács 3. nap

Ma végre úgy ébredtem, hogy nem a weboldalak vagy a munka volt a fejemben. Kikapcsoltam.

Ezt a bejegyzést eredetileg Cserép váraljáról a kaptárkövektől akartam í­rni, de nem volt térerő. Van aki a Himalaya csúcsáról is tud blogolni, rajtam még a bükk is kifogott.

Ma inkább kirándultunk, megint nem volt strand idő. Pedig nagyon akarunk menni fürdőzni végre.

Egy kis kulináris helyzetjelentés Bogácsról: Ittunk cappuccinot a Kotyogó „kávéházban”. A felszolgáló látható kegyet gyakorolva kijött a pult mögül megkérdezni mit szeretnénk, bár az asztalig már nem jutott el, csak a szomszéd asztalról szedte le az üres üvegeket.

Kaptunk porból forrócsokit (szerintem nem cappuccino volt). Fizetéskor már inkább a pulthoz mentem, mert nem volt kedvem újabb félórát várni a hölgyre, így egy rövidebb várakozás után tudtam is rendezni a számlát. A hely egyetlen pozitívuma, hogy nem lehet bent dohányozni.

Vissza érve rendeltünk pizzát is, ha már teszteljük a helyi vendéglátóipari egységeket 🙂 . Egész finom volt, bár nem ártott volna, ha picit tovább sütik. Meglepő módon sok zöldség volt rajta, csak a sajt volt kevés. De 690.- forintért simán megérte a 32 cm-s ingyenes kiszállítással (10 perc alatt itt is volt).