Sportoktatói vizsga – második és harmadik rész

Kedden megvolt a gyakorlati vizsga, ma pedig a szóbeli is. A sportoktatói meglett, de az eredmény lehetett volna jobb is.

Sajnos a gyakorlati vizsga és az egyik szóbeli tétel nem sikerült túl jól. A gyakorlatin elég magabiztos voltam, mégis sikerült jól lehúzni a mellgép fordított használatával. Meg a mellizom eredésével tapadásával, amire a vizsgáztató azt mondta, hogy nem jó, de ma ugyanazt mondtam neki és jó volt. Egyébként kedden leellenőriztem és persze jó volt.

A mai szóbelin meg sikerült egy olyan tételt húznom, amire nem emlékeztem, pedig tegnap olvastam át. Teljesen leblokkoltam és nem tudtam megfelelően elmondani a szabadgyakorlatok definícióját, besorolását a gimnasztikába. Persze ha a fekvőtámasz, a guggolás, vagy a húzódzkodás helyes kivitelezése, progressziója lett volna a kérdés, akkor kitűnőre vizsgázom :).

A lényeg, hogy, bár jobb érdemjegyre számítottam a végén, de sikerült a vizsga és nem kell ismételnem. Most már nem csak Alternatív Mozgás- és Masszázsterapeuta vagyok, de végzett Sportoktató is.

Hozzászólás