Sok minden történt

Elég tartalmas hetek ( vagy inkább hónapok) vannak mögöttem. Sok minden történt az elmúlt időszakban, kicsit még ülepednie is kell pár dolognak bennem (is), majd ezekről is készül bejegyzés.

Viszont az elmúlt hetem legalább pihenéssel telt, most tartok hazafelé Sopronból. Jó volt, bár az időjárás eléggé hektikus mostanság, de tegnap legalább ki tudtunk menni napozni egy kicsit. Sétáltunk is az erdőben (túrának nem nevezném), nagyon megnyugtató volt. Tegnap az erdőben éreztem azt, hogy végre lenyugodott bennem a pörgés, most kellene még pár nap pihenő. Sajnos ez nem jön össze, mehetek vissza a balettba ugrálni.

One thought on “Sok minden történt”

 1. Ha igazán szép erdőben és vidéken szeretnél túrázni, akkor ötletet tudok adni 🙂

  Tavaly nekünk Szlovákia volt az úticél, Somoskőújfalunál mentünk át a határon. Mindenképp hazai vidéket is szerettünk volna útba ejteni, hogy az utazás huzatosabb legyen, ne csak abból álljon, hogy odamegyünk és hazajövünk… így találtuk rá egy nagyon kedves kis helyre. Tavaly jártunk Salgótarján mellett, egy kis település szállodájában.

  A környéken szétnéztünk, és gyönyörű helyeket találni északon…voltunk a Salgó várában, a Somoskői várban, ott vannak a bazaltorgonák, itt van még a Medves-fennsík is, de egyébként az egész vidék gyakorlatilag túraútvonalak sorából áll. A helyi vadasparktól kezdve a környék bányataváig minden jól megközelíthető!!

  Ritka szép képeket csináltunk a környéken!

  A környéken van egy szálloda a kényelmeseknek, de vannak faházak is a szálloda területén.

  Nem utolsó szempontként megemlíteném, hogy az éttermük is pazar 😀

  A terület amúgy szinte ismeretlen, a köztudatban nem hallani róla…internetes anyag is szinte nulla…mi is csak szálláskeresés során, a szálloda honlapját böngészve találtuk meg, hogy milyen lehetőségek vannak a vidéken.

  Itt voltunk: http://www.medves.hu/belfoldi-utazasi-ajanlatok

Hozzászólás