Újabb frissítésen vagyok túl

Ismételten egy nagyot frissítettem.

Egyrészről most már az Ubuntu Hardy Heron fut a gépemen. Tegnap történt a nagy esemény, igazából csak kisebb fennakadások voltak. A kedvenc Flock böngészőm nem működik, mert egy lib-ből az újabb verzió van fenn és hiába simlinkelem a régi nevére, nem hajlandó elindulni. A Firefox 3 béta 5 egész jó, már kezdem belakni, a legtöbb kiegészítő, amit használok, működik vele, de például a Google toolbar nem. Már jópárszor kilépett, de a flock is csinált ilyeneket, bár nem ilyen sűrűn.
Ami még megoldásra vár, az az, hogy ha szól a zene (nálam általában) akkor a skype hangeszköz hibát ír ki. pedig a flash videók (ezeknek a hangja is meg van egy fél napos küzdelem után) is szólnak zene közben, meg a videó lejátszó is ad ki hangot a zene mellé. Ez csupán azért gáz, mert, ha keres valaki, akkor nem hallom.

Egyébként elégedett vagyok az új rendszerrel, nem érzem, sem gyorsabbnak, sem lassabbnak (és ez már öröm, hogy nem lett lassabb).

A másik frissítés, a blogom motorjában történt, most más a 2.5.1 futkározik alatta. Ezzel még annyi gondom sem volt mint a régivel.

One thought on “Újabb frissítésen vagyok túl”

Hozzászólás