Hírlevélküldés

Kell nekem ilyen hü…, de fontos dolgokkal foglalkozni. Három hete keresek egy normálisan müködő hírlevélküldő/autoresponder rendszert. Egyet találtam, ami megfelel igényeimnek, de az egyik helyen horror áron mérik a havi bérleti díját, a másik helyen meg még nincs kész a magyarítás, nem is ez lenne a legrosszabb, hanem nincs engedélyezve még a levél küldés és ki tudja mikor lesz. Persze a szoftvert megvehetném 279 USD áron, ami nem is drága, csak abban nem vagyok biztos, hogy kapok pecsétes számlát a cuccról amit az APEH elfogad, mert hát cégnél ez is szempont.

Találtam egy magyar fejlesztésű, olcsó szoftvert is. Lehetne picit drágább és tudhatna több mindent. Sajnos nem az igazi sem a kezelő felülete, sem az egész rendszer (pl. nem tudok külön html és text  leveleket létre hozni, csak html-t támogat).

A két nagy magyart meg nézegettem, az egyik szintén havidíjas és drága, a másikat meg elnéztem (intuítiv a kezelőfelülete, nagyon hozzászoktam az ergonomikus „web2” kezelőfelületekhez), azt hittem, hogy csak egy mail címet lehet beállítani minden sorozat küldőjeként. (Állítólag egyébként a szoftver eredetileg ingyenesen letölthető és nem túl jó). Mondjuk ez egy tízessel drágább, de nekem alapból szimpatikusabbnak néz ki (pedig ez sem egy díjnyertes). Ha nem lenne ez a számla gond már megrendeltem volna az amcsit.

Hozzászólás