Kihalt a kínai édesvízi delfin

Index – Kihalt a kínai édesvízi delfin

Mindent megteszünk azért, hogy kiirtsuk környezetünket és végül saját magunkat. Hihetetlen, hogy menyi pénzt szánnunk arra, hogy új, gén-módosított élőlényeket alkossunk. Klónozott húst ehessünk. Közben meg szép lassan eltűnnek az állatok és növények bolygóról. Csak mert senki nem lát üzletet abban, hogy maradjanak 🙁 . Mindennek menni kell ami nem hozz hasznot valakiknek. Sajnos nagyon sok ilyen élőlény van.

Most ismét tudjuk, hogy kevesebben lettünk a Földön egy fajjal. Az emberiség meg szaporodik folyamatosan. Tisztára mint egy vírus vagy élősködő. Teljesen elpusztítja a gazdaszervezetet és utána keres másikat.

Vannak irányzatok amik azt mondják, hogy az emberek száma nem változik. Csak vannak akik már nem kaptak állati testet, mert kiirtottuk őket és ezért emberi testben születnek meg. Sok ember viselkedését elnézve, lehet benne némi igazság.

Gondolkozásunk, kegyetlenségünk nem igazán változott a barlangi idők óta. Nem is hiszem, hogy fog. Sajnos úgy tűnik, hogy az emberiség egy zsákutca. Nem képes megvalósítani a legnagyobb szeretettet és együttérzést, amire rendelve lett. Elbukott a vizsgán. Lehet temetni. Most még csak ezt a fajt, de nem sokára minket. Az talán öröm ünnep lesz a Föld számára, ha megéli.