Nem értem az embereket

Alapvetően több dolog is van amiért nem értem őket, most a legújabbak:

Úgy néz ki, hogy a hét elején befejezték a Damjanich u. felújítását. Ez tök jó. Kevesebb lett a parkoló, megvariálták a sávokat, sok helyen keskenyebb lett az utca és záróvonalat is kapott, nem mintha ez bárkit is zavarna. A zebrához tettek oszlopokat, amiktől ugyan simán fel lehet állni, de hát a szándék a fontos.

Tegnap megjelent egy kis gépecske és elkezdte a frissen aszfaltozott utat törni. Nem semmi, nincs két hete, hogy leaszfaltozták és máris. Általában azért 3-6 hónapot szoktak várni. Ez idáig a rekord.

Az út felújítással egybe eset a helyi lomtalanítás is. Azon a héten nem igazás dolgoztak, de szombaton, amikor a lomtalantás volt teljes létszámmal jelen voltak az út burkolók, az összes gépük dolgozott. Hurrá!

Eltelt két hét és valaki úgy gondolta, hogy kiteszi az ágyát meg még néhány cuccot csak úgy az utcára. Nem gond, hogy nem rég volt lomtalanítás. Neki mindig lehet.

Jelenleg egy tv van kidobva, persze már caffatjaira szedve. Valmikor ez is el fog tünni, de addig nagyon jól mutat a járdán. Jót tesz neki az eső is.

Biztos én vagyok ufo. Nem állok meg más autók előtt vészvillogóval és megyek fel egy órát beszélgetni. Nem zavar, ha egy kicsit messzebről kell gyalogolnom. Veszek parkolójegyet. Ebben a világban ezeknek a törvényeknek kell megfelelni. Meg lehet kerülni, de nem kéne. Persze a törvények betartásával kicsit nehezebb az életem, mint, ha én is folyamatosan megszegném. Én viszont nem érezném jól magam egyébként. Tudom, hogy mások ettől még jól alszanak és ezek a dolgok nem zavarják lelki nyugalmukat. Ezért vagyok én ufo.

Hozzászólás