Feladtam

Na hát én feladtam a Drupalt. Egyszerűen nem jutottam előre.

Tök jó, ha csak szöveges tartalmat akarok kirakni, bár arra meg egy kicsit nagy. Blogot írni, a felhasználóknak külön blog, közösen szerkesztett leírások, fórum ez mind nagyon jól működik benne, viszont amint valami ettől eltérő dolgot szeretnék nehézkessé, kényelmetlenné, megvalósíthatatlanná válik.

Évek óta fejlesztenek modulokat hozzá, de normálisan működő galériát nem találtam. Kép feltöltés ment, igaz csak a hír egy típusaként (külön modullal persze). Galériába is lehet rendezni azt még szépen meg is nyitja. Viszont a galériából megnyitok egy képet nincs előző és következő. Csak vissza a galériába és majd onnan a másik kép. A galériája nem más mint egy kategória, amiben nem lehet a tartalmak között lépdelni.

Wiki rendszert találtam rá jót, használhatót. Webáruház is van rá, de a telepítés elakadt itthon is az extrán is. Igazából elégedetlen vagyok, mert jó rendszer lehetne, de még mindig ugyanott tart mint évekkel ezelőtt amikor próbáltam. Persze sok belső változás volt ez alatt, de felhasználási szempontból nem igazán változott.

Na mindegy, nem kell nekem használni. Nézek valami mást.

Hozzászólás