A nyugodt hét

Egészen nyugodtan telt a hetem. Nem igazán volt munkám most, de amíg pénzem van ez nem is igazán zavar. Mióta saját cégem van amúgy sem szakadok szét túlságosan és mégis többet keresek mint egyébként. Nekem nagyon is bejött ez a váltás.

Megkapta egy tisztítószer budapesti forgalmazását, lehet, hogy az országos terítést is. Kiváncsi leszek mennyire fog pörögni.

MLM rendszert is kerestem, tláltam is párat, mostanában minden második ismerősöm ilyenekben van benne. ézegette, ki is választottam kettőt, az egyikbe biztos belépek, mert a termékei nagyon jónak tűnnek. Az üzleti részt meg majd meglátjuk. Van mégegy ami elsőkörben tetszett, de ahhoz még nem találtam kapcsolatot, csak a neten olvastam róla. Majd még azt is megnézem.

Tegnap megsütötük első kenyerünket. Kicsit olyan, mintha lesztő nélkül készült volna. Szerintem nem a legaljára kellet volna tenni az élesztőt, hanem a vízhez kicsit közelebb. Bár fórumokon azt írták, hogy ha hideg helyen van nem fog megkellni eléggé. Hát a konyhában nem igazán volt meleg, meg az ablak is eléggé húz. Nem baj kisérletezzünk. Ez most 70 dkg-s, de kisebb mint egy bolti félkilós kenyér. Kicsit tömör. Egy szeletől nagyon jól lehet lakni. Jó lenne a babfőzelékemhez, amiben megállt a kanál, mert azt hittem a habarás tejföl sűrűségű kell, hogy legyen :). Az is tápláló étel volt :).

Hozzászólás