Megint egy hét

És ismét eletelt egy hét. Most két és fél hét pihi. Hurrá!

Na jó nem teljesen, mert büfézni fogok a tanyán, de akkor is.

A kocsit megcsiálták, hát sokkba került. 55 000.- volt. Mindent ki kellet cserélni hátul anyira szét volt rohadva a fék. Még jó, hogy eddig meg tudtam állni mindenhol. Az egyetlen épp dolog a csapágy volt, még jó, hogy azt hittük rossznak.

Pénteken megmentették az életem az angyalok. Egy embert figyeltem aki az út közepén a lámpánál ugrabugrált és nem indultam el ahogy zöld lett a lámpa. Mázli, mert egy kocsi simán áttépett a piroson, bele a szabályosan kikanyarodó autóba. Ha lelépek elcsap. Itt is köszönöm a védelmezőknek, hogy senki nem halt meg.

Nézegetek különféle internetes megélhetéseket. A kolloid egész jól fogy. Különösen az ezüst. Viszek a büfébe is, remélem ott is pörögni fog. Jó lenne már új munkát találni, de nincs kedvem napi 8-9 órát egy irodában eltölteni és tenni látványosan a semmit. Ebből megélni sem lehet. Azt szeretném, ha a Mucinak nem kellene dolgozni és csak a gyereket nevelné. Remélem nem sokkára jön már.

Ma kikapcsolódás képpen megint sig-et gyártok. Arra gondoltam, létrehozzok egy oldalt, hogy a gimp-el dolgozók is kapjanak segítséget. Ez a PhotoShop mánia megőrít. Kiváncsi lennék hányan vették meg legálisan a PS-t. Én sem fizetek minden programért, de nem is használok nem jogtisztát. Az irodában is ezért küzdök. Lehet, hogy nem sokáig.

Hozzászólás