Feltörés

Egy kedves ember tegnap éjjel feltörte a céges webtárhelyet. Sok más külföldi és magyar weboldalllal együtt, de engem ez érint a legjobban. Több mint egy órámba telt mire helyre hoztam, de vajon ezt ki fizeti ki nekem?

Ma végre meírtam az önéletrajzomat, igaz csak magyarul, az angolhoz még gyurnom kell kicsit. Majd holnap. Tegnap is késõn feküdtünk, mert megmaszírozták a hátam és utánna még dumcsiztunk Barbiékkal. Többször bele aludtam a maszázsba, nagyon jó volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom Robit.

Ma alá akartaák íratni a munkaköri leírást, nem tettük meg. Igazából az új szerződéseket is, de azokat még nem is láttuk. Meg visszamenőleg elsejétől amúgy sem írunk alá semmit.

Kicsit rosszul érezzük magunkat a cégnél. Sajnos ez nem fog javulni. Szeptemberben már nem akarok itt dolgozni. Építem saját kis internetes vállalkozásom, azon kívűl pedig munkát keresek. Remélem mielőbb találok is valamit, mert a felajánlott fizetésből nem tudunk megélni. Még azért is beszóltak mert a saját könyvelőnket meg mertem kérdezni, hogy mennyi nettó jár a beigért bruttó után. Pedig semmilyen titoktartási szerződést nem írtam alá. Nem is fogok.

Hozzászólás