Változások?

Lehet, hogy át kell írnom az összes bejegyzésemet, mert kideríthető belőle, hogy hol dolgozom és mi történik a munkahelyem. Tegnap olvastam az indexen, hogy több embert is kirúgtak már a blogja miatt. Hihetetlen.

Tegnap ismét piacon voltam. Nagyon fárasztó miden nap későn feküdni és korán kelni, ehhez még a benti feszültség is jön. Egyre rosszabbul mennek a dolgok. (Igazából kívülről úgy tűnik mintha egyre rendezettebbek lennénk, de mégsem).

Péntek kaptam pénzt a csoportól, már nagyon vártam, mert még tankolni sem tudok. Kb. a felét kaptam a szokásosnak. Azt hiszem, ezt a formát befejezzük és megszűnik a csoport, mert még ennek a 2/3-a elmegy benzinre oda-vissza. Nem túlzottan örülök neki

Ma ill. tegnap megpróbáltam végre feltölteni a shopot az extra-ra, de iszonyat lassú. Nem tudom még hova fogom kitenni, pedig már nagyon kéne. Gondoltam bérelek tárhelyet a joomla-soktól, de a cégünknek sem válaszolnak két hónapja. Így nem bízom bennük.

Kedden haza jöttem és nem működött a billentyűzetem/egerem. Vezeték nélkülit használtam és tönkre ment a vevő egység. Mostanában nem a legjobb a számítógépem. Remélem egyhamar nem lesz vele gond. Most visszaraktam a régiket, hogy használni tudjam, de herótom van a sok madzagtól.

Hozzászólás