Régen

Elég régen írtam már. Az elem nem merül, mert levelet tökeletesen lehet írni, de itt valamiért akad a billntyüzet.

Reggel 8:30 óta rendet rakok az asztalomon. Most végeztem. Kicsit kupi volt már. Ebben mondjuk benne volt a verseim átírása sajtfecnikrõl a verses füzetbe is.
Kiszortíroztam egy csomó CD-t teljesen feleslegesek. Mary szavazni van Sopronban. Én meg itthon a cicussal. Már az eöző fordulóban sem vettem részt. Én ezek közül nem tudok választani.

Már csokit sem akarok enni, mert bár szeretem a túl sok szénhidrától korpás lesz a fejem, hypo ízű sampontó pedig seggig ér hajam. Csak, hogy a klasszikusokat is idézzem az új szövegekkel együt.

Akartam már írni korábban is, de a billentyüzet miatt nem volt kedvem. Csütörtökön megérkezett hozzánk Éva. A németországban élõ főnök. Pénteken már ki is takarította a dobozos helyiséget, zavarta, mert szerinte ott bujkál az egerünk. Szerintem nem, de legalább addig is elfoglalta magát.

Ja, egér van a cégnél. Kicsi szürke, nagy szemekkel. Láttam csak pont leesett a konyhai munkapadról és nem tudtam megfogni. Vettem egércsapdát szerdán, meg magamnak egy autórádiót (az árával még mindig tartozom a cégnek) Blaupunkt CD, MP3 lejátszós, csak nem adtak hozzá előlap tartót, viszont be lehet állítani, hogy lejátszás közben mutassa az időt amit nagyon szeretem volna, és még annyira drága sem volt. Hihetetlen mik vannak. Normál lecsapós egérfogót nem is találtam, nem is akartam venni. Mindenhol csak mérgek vannak, meg egy nagyon különleges méreg nélküli egérfogó, ami abból áll, hogy ragasztót kensz egy lapra amerre az egér megy. Undorító. Egyébként a Baumaxban 699.- a melete lévõ Corában 399.- ugyanaz a ragasztó. Végül a Hermészben kaptam rácsos egércsapdát ami nem öli meg, csak bele mászik, majd nem tud kijönni.

A pénteki edzés egész jó volt, csak a szabadban voltunk és kicsit hüvős volt már a végén. Kicsit fáradt voltam,, mert egyedül raktam össze a piacot, már megint, pedig a Gaby és az Éva is bent volt. Éva még segített is árazni, de mivel még soha nem csinált ilyet így egy kicsit nehezebb volt :).

Megbeszéltük a jövő heti minitábort. Kiváncsi leszek. Főleg magamra. Szombat vasárnap reggeltől estig programot csinálni nekik. Kicsit húzos lesz.

Tegnap kint voltunk a biopiacon. Hihetetlenül felment az almalé ára. Mondjuk nem a kedvenc kiscsajom volt aki ismer, így nem kaptam engeményt. Máskor 1500.- volt most 2400.-. Medilineban 2000.- engedmény nélkül. Vettünk előre elkészített halpaprikást. Finom, csak pontyból van. Én elkényeztetett megszoktam a harcsapaprikást szálka nélkül a Piroskában. Na majd jövő héten. Az új étlapon úgysincs rántott sajt tartárral, meg hasáb sem, csak steakburgonya.

Most hallottam, hogy a rádió DJ megszünik. A szelektív hallás is megszünt, most meg ez.Hihetetlen, nem marad hallgatható rádió. Remélem csak kamu szöveg.

Na kb ennyi történt az elmúlt héten, meg Pöty bicigli váza eltört 🙂 Tényleg sajnálom, de már nem elöször történt ez meg vele. Most vett egy másikat, és másod állást is kapott ott ahol vette. Végül is mázlista.

Rendbe kellene már hoznom az oldalam, hogy IE és Firefox alatt is jó legyen, ne csak opera alatt. Meg az alapítvány és a tgyh témáját is meg kell csinálni. Ma sem fogok unatkozni. Képeket is kell még kiteni. Hosszú lesz a mai nap is.

Hozzászólás