Bentről

Megint egyedül vagyok bent az irodában. Pöty kiszállít. Annyira nincs kedvem semmit csinálni, pedig holnap árút kapunk, ezért ma meg kell lennie a piacnak is. Szombaton Pöttyel megyünk, remélem jó lesz.

Úgy néz ki ma mégsem megyek társedzőnek Krisztával. Kicsit nehezen indul el ez a csoport, de remélem bejön neki. Legalább lesz időm kicsit csiszolni az otthoni gépemet, vagy ezt viszem haza megnézni, mert iszonyatosan lassú és nem hiszem, hogy ilyennek kellene lennie. Kicsit aggódom, lehet, hogy mégis lecserélik a benti gépen a linuxot win-re. Ennek nem örülnék, de ebbe már nincs beleszólásom. Majd meglássuk.

Györgyi rá akart venni, hogy szombaton mennyek táborba, de nem fogok, nem akarom a cicust annyi ideig egyedül hagyni. Amúgy is keveset vagyok otthon a héten.

Nézni kéne e107-re is mms blogot. Joomlára már találtam. Ez egy nagy érv mellette. Kicsit ugyan sokba kerül MMS-ben posztolni, viszont sokkal kényelmesebb, mint mindig belépegetni.

Kicsit durva, hogy blogként többet foglalkozom az oldallal mint a tgyh-val. Azért is gondolkoztam, hogy a sáját blogom azon lesz, mert akkor legalább néha ránézek.

Hozzászólás